Jack Heaven gaat live met RSH!

 
 
De gedenkwaardige avonden met DJ Jack Heaven, Jack Bonnema,  gaan we herbeleven bij radio Stad Harlingen! Wie kent de ongekende drive van Jack niet tijdens zijn DJ optredens in onder andere de  Weinstube, ’t Pypke, Lichtboei en ’t Skutsje met als partner Eric Bever!
Gerard Visser van GV Productions zal Jack deze keer als technische sidekick bij staan en Jack zal melancholisch terug blikken naar het oeroude café gevoel. De geur van bier en sigaretten, geklets met oude bekenden. Het gerinkel van glazen aan de tap, de perzische kleedjes op de cafétafeltjes, volle asbakken en een atsmosfeer vol gespannen liefdesverwachtingen, zwevend op goldenoldies en parels uit de muziekcollectie van Jack.
Jack Bonnema neemt je mee in een ongekende reis door zijn geweldige muziek bibliotheek en zal je verrassen met de meest uiteenlopende muziekstukken. Van Hollandse klassiekers naar blues, rock, pop, soul en misschien zelfs klassiek en natuurlijk plaatselijke krakers. Jack heeft met het organiseren van de “Proms in Concert By Jack Heaven” in de Grote Kerk van Harlingen een heel andere kant laten zien. Een geniale neus voor bijzonder gearrangeerde nummers die pop en klassiek verbinden. Wie weet, proeven we daar in het café van Jack ook wat van. Jong en oud zullen zich herkennen en zich thuis voelen in Jack Heaven’s Café op zondagmiddag bij Radio Stad Harlingen. 
Vanaf 13 september is het café om de week op zondag open en te beluisteren op RSH, frequentie 106.2 FM, van 13:00 - 14:00 uur.  Kijk voor herhalingen en uitzendingen op www.omroeprsh.nl
 
foto: Erwin Groeneboom

Spetterende Proms in Concert by Jack Heaven in bomvolle Grote kerk

Zaterdag 25 maart 2017, een avond om niet te vergeten met een enorm enthousiast publiek en een gevarieerd programma met tranentrekkers tot hilarisch cabaret. OKK uit Kimswerd speelde onder leiding van Koop Meindert Schokker de sterren van de hemel en de diverse gastspelers stonden zichtbaar te genieten van dit prachtige gebeuren. “ Dit maken we alleen maar in Harlingen mee” is een veel gehoorde opmerking van muzikanten die mee doen uit heel het land. De solisten gaven alles en lieten daarmee zien wat voor een talent er in Harlingen rondloopt. 
 

Harlinger draagspeld voor Jack & Angelique Bonnema

Jack en Angelique Bonnema kregen tijdens de 5e editie van Proms in Concert by jack Heaven de Harlinger draagspeld uitgereikt door Burgemeester Roel Sluiter van Harlingen. Als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet om in Harlingen een uniek evenement te organiseren waar menig Harlinger hart sneller van gaat kloppen. 

Lees meer

Vino Van van Ons Restaurant Wijnbar voor VIP gasten bij Proms

Zaterdag 25 maart 2017 stond de Vino Van van Cor & Wietske klaar voor onze VIP gasten. Bij sponsoring vanaf 250 euro of meer was er een speciaal VIP arrangement met 4 tot 6 gereserveerde plaatsen en een hapje en drankje in de "Hoeksteen". 

Debuut gitaarleering Harry Greve tijdens Proms in Concert by Jack Heaven

HARLINGEN - Harry Greve zal samen met gitaarleerling Marcel van der Heide een dubbele gitaarpartij spelen tijdens Proms in Concert by Jack Heaven op 25 maart 2017. Voor Marcel een sprong in het diepe! Daar waar menig gitarist jarenlang naar toe leeft, ligt nu voor Marcel binnen handbereik. Volgens Harry is dit een droomdebuut voor een aankomend talent!

Harry liet weten: ”Tijdens de voorbereidingen van deze Proms hoorden we in een van de nummers twee gitaarpartijen en beiden moesten er beslist in. Na overleg met de organisatie besloten we gitaarleerling Marcel van der Heide te vragen één van de gitaarpartijen voor zijn rekening te nemen. Met de brede smaak van Marcel en zijn bandervaring was hij hiervoor de juiste persoon. Het doel van mijn gitaar en basgitaarlessen is de leerlingen daar te brengen waar zij met het maken van muziek willen zijn. Naast het organiseren van een twee jaarlijkse uitvoering en elk jaar een optreden op Harlingen Ongeschut is ook het meedoen aan een groot project als de Proms een mooie manier voor gitaarleerlingen om ervaring op te doen”

Voor meer informatie www.harygreve.nl

 

 

Proms in Concert 2017!

Afgelopen tijd is er hard gebrainstormd om te beslissen of er een 5e Proms in Concert by Jack Heaven komt. Met ons team hebben wij de knoop doorgehakt en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat we nog eenmaal gaan voor de oragnisatie van een uniek en bijzonder concert. Met alle "amateur" muzikanten, solisten, proffesionele muzikanten en vrijwilligers gaan we er een knallende avond van maken!

Tot 25 maart!

Proms verder als stichting

Donderdag 9 januari bezocht een delegatie van de organisatie  "Proms in Concert by Jack Heaven"  het kantoor van Jelsma Koelma notarissen. Hier werd de organisatie van het Harlinger concert, bekend als ‘De Proms’,  ondergebracht in de Stichting Proms in Concert by Jack Heaven. 

“Een stichting biedt voor ons en voor u vele mogelijkheden” aldus kersverse voorzitter Jack Bonnema. “ Zo kunnen sponsoren en donateurs hun giften fiscaal voordeliger doen. Bovendien biedt een stichtingsvorm het voordeel dat de organisatie zelf en de aansprakelijkheid geborgd  zijn.”

Het stichtingsbestuur wordt gevormd door Jack Bonnema (voorzitter), Melle van der Heide (secretaris) en Angelique van Kempen (penningmeester). 

 

In memoriam

Ale Visser
Carla Buruma
Pia - de kleine rooie
John Eskes
William van Olphen - Lamp