Stage en Regie

Antine de Hoop - Stage Manager

Antine zal zorg dragen voor een strakke organisatie achter de schermen. Van groot belang is de planning van de artiesten en het klaarzetten van alle benodigde materialen. Als steun en toeverlaat van de regiseur Melle van der Heide zullen ze samen zorgdragen voor een geöliede machine achter de schermen!

Antine: “Opgegroeid in Wijnaldum op de boerderij, maar woon al 27 jaar in Harlingen, dus wel een beetje een ‘ouwe seun’.  

Muziek en gezelligheid gaan samen, deze zaken spelen daarom ook een belangrijke rol in mijn leven. Ik werk al jaren bij Omrop Fryslân als office manager, ben dus wel gewend aan actie en improvisatie. 

Dit project is voor mij een prachtige uitdaging, en een eer om met mensen te werken die met passie en veel inzet deze Proms  tot een groot succes willen brengen”.

Melle van der Heide - Regisseur

Melle van der Heide (1980) is een geboren en getogen Harlinger. Al jong was hij bezig met muziek, zo heeft hij 12 jaar bij het Stedelijk de hoorn bespeeld en in zijn studententijd heeft Melle gezongen bij een studenten-mannenkoor. Omdat muziek dus bij hem door het bloed stroomt, was Melle meteen enthousiast voor het initiatief van The Proms in Concert by Jack Heaven. Vanaf 2008 is hij hierbij betrokken als producer en regisseur.

Naast muziek heeft Melle altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo heeft hij de nodige ervaring met het opzetten van evenementen en het aansturen van grote groepen mensen. Daarom doet hij dan ook mee met de Proms. Niet als artiest, maar als regisseur van de organisatie. Melle houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat  de Promsorganisatie een geoliede machine is. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de bijna 150 artiesten en medewerkers.